Type luier

Materiaal

Merk

Happy Naps

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
(1 reviews)

Algemene informatie
Speciaal voor de meest bijzondere kleine wezentjes op aarde, hebben wij de allerfijnste wasbare nappies ontworpen. Happy Naps zijn super gemakkelijk in gebruik en gemaakt van alleen de best werkende materialen. Daarnaast zijn ze een stuk voordeliger dan wegwerpluiers en gezonder voor het babyhuidje. Boven alles, goed voor de wereld, want met jouw aanschaf draag je ook op meerdere manieren een steentje bij aan onze mooie aarde.

Een baby gebruikt gemiddeld 2500 nappies per jaar. Voordat een baby zindelijk is liggen er zo een 6000 wegwerpluiers op de vuilnisbelt, die daar nog eens 500 jaar lang ‘voortleven’ en onze aarde vervuilen.

Jouw impact:
– Gebruik 20-30 Happy Naps in plaats van 5000-7000 wegwerpluiers
– Voorkom 260kg aan afval van wegwerpluiers per jaar
– Verminder je ecologische voetafdruk met 40%
– Draag bij aan de bewustwording van je omgeving en zorg ervoor dat ook de toekomstige generatie kan genieten van deze mooie wereld

Waarom voor Happy Naps kiezen?
Dankzij de drukknoopjes zijn Happy Naps gemakkelijk te verstellen en ontworpen om van baby tot peuter mee te gaan (3,5 – 16kg). De nappies zijn waterdicht en hebben een ultra zachte fleece vanbinnen, zodat billetjes gezond en droog blijven. De dubbele lekgootjes zorgen ervoor dat lekkages worden voorkomen. Ook hebben onze nappies een elastiek bij de beentjes en aan de achterkant, om jouw wondertje voldoende bewegingsruimte te geven.

Vrij van chemicaliën en parfums
Wasbare luiers zijn beter voor de billetjes! Ze zijn gemaakt van een absorberende stof, in plaats van chemische gels en parfums die vaak gevonden worden in wegwerpluiers. Dit zorgt voor minder irritatie en luieruitslag.

Eerder zindelijk
Kindjes die wasbare luiers dragen, zijn gemiddeld 6 maanden eerder zindelijk dan kinderen die wegwerpluiers dragen.

Geld besparen
Hoewel de uitgave eenmalig groter is, bespaar je een hoop geld door te kiezen voor wasbare luiers. Je kan wel €500 besparen door te kiezen voor Happy Naps. Zelfs nog veel meer wanneer je de wasbare luiers ook gebruikt voor een tweede kindje. Ook bij het gedeeltelijk gebruiken van wasbare luiers (en gedeeltelijk wegwerpluiers), bespaar je geld.

Vriendelijk voor de planeet
Wasbare luiers zijn beter voor onze planeet. 250 Miljoen wegwerpluiers worden elke dag over de hele wereld weggegooid (dat is 90 miljard per jaar!). Wegwerpluiers kunnen er tot 500 jaar over doen voordat zij verteren. Het gebruik van wasbare luiers kan je ecologische voetafdruk en je huishoudelijke afval dus flink doen krimpen.

Contact
Nieuwsgierig naar Happy Naps? Neem dan een kijkje op onze website, www.happynaps.eco of neem gerust even contact met ons op via hello@happynaps.eco we helpen je heel graag verder!

Klokgebouw 258
5617 AC Eindhoven
+31 (0) 40 200 1919

happynaps.eco/nl
hello@happynaps.eco

Type winkel: webshop
Betaalopties: Pay in 3, creditcard, klarna, Ideal
Bezorging via: DHL
Levertijd: voor 19:00 besteld, morgen in huis
Verzendkosten: gratis vanaf €100 , anders €3,95
Afhalen mogelijk: Nee

Samenvatting reviews

Hoe beoordeel je de webshop op de volgende punten?
 • Kwaliteit producten
 • Afspraken nakomen
 • Communicatie
 • Snelheid/Levertijd
 • Nazorg & Garantie

Maria

16 September 2022
10.0
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Erg fijne luiers. Voor een wasbare luier zijn ze mooi smal en de inleggers nemen veel vocht op, dus best of both worlds naar mijn idee. Ik leg wel een hydrofiel washandje bovenop de inlegger, dat werkt voor mijn veelplasser heel goed. Deze nappies vind ik echt van top kwaliteit! Ze zien er hier na een half jaar nog zo goed als nieuw uit en mijn kindje heeft nog nooit uitslag gehad. De service van happy naps ben ik ook erg over te spreken. Als ik er even niet uitkom stuur ik ze een berichtje en zelfs in het weekend staan ze voor je klaar. Ook voelt het echt als een duurzaam bedrijf. Ik kan het erg waarderen als er niks in plastic verpakt zit, van de folder totde tags en stickers; zelden heb ik iets zo milieuvriendelijk ontvangen. Ik raad deze nappies iedereen aan die nieuw is met wasbare luiers.

 • Kwaliteit producten
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 • Afspraken nakomen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 • Communicatie
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 • Snelheid/Levertijd
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
 • Nazorg & Garantie
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
0